StudyCyprus
Search

 

FOLLOW US ON
SOCIAL NETWORKS

     Facebook

O Panos Panay λαμβάνει τιμητική βράβευση για την συνεισφορά του στην τεχνολογία και καινοτομία

Ψάχνεις για Κλάδους Σπουδών στην Κύπρο;

 
 

Με τη Μηχανή Αναζήτησης Κλάδων σπουδών της StudyCyprus.eu μπορείς να ψάξεις και να συγκρίνεις τα πτυχία που προσφέρουν τα πανεπιστήμια της Κύπρου.

 

Περιγραφές Επαγγελμάτων

 
 

Τι γνωρίζεις για το επάγγελμα που θέλεις να ακολουθήσεις;

Δοκίμασε τον Οδηγό Επαγγελμάτων της StudyCyprus.eu και μάθε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά, το μέλλον των επαγγελμάτων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

 

Like our Facebook Page

 
O Panos Panay λαμβάνει τιμητική βράβευση για την συνεισφορά του στην τεχνολογία και καινοτομία

03/07/2017

Πριν από την Microsoft, ο Panay ηγείτο ομάδας για την ανάπτυξη πληκτρολογίων, ομιλητών και ηλεκτρομηχανικών συσκευών στην NMB Technologies.

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Panos Panay, εκ των αντιπροέδρων της Microsoft, προκειμένου να λάβει τιμητικό βραβείο από τον CIPA

 

Τιμητικό βραβείο για τη συνεισφορά του στην τεχνολογία και καινοτομία, έλαβε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου ο Panos Panay κατά τη διάρκεια των 2017 CIPA International Investment Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Ο Panos Panay, υπήρξε ο κεντρικός ομιλητής στο event, ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του αναφέρθηκε στην αλλαγή και την ανάπτυξη, ενώ έθεσε ένα πολύ ουσιαστικό ερώτημα, το οποίο δεν ήταν άλλο από το "πως δημιουργούμε όραμα; πως καθοδηγούμε τους ανθρώπους;".

 

"Η αλλαγή που αισθανόμαστε, η ανάπτυξη, προέρχεται από την ιστορία μας. Η ιστορία και η παράδοση της χώρας μας, ενεργοποίησε το πάθος μου, το οποίο δεν είναι άλλο από τη δημιουργία προϊόντων. Το ίδιο πάθος και αφοσίωση υπάρχει παντού στην Κύπρο", ανέφερε ο κύριος Panay.

 

"Όσο περισσότερο πάθος αφιερώσεις στα πράγματα που δημιουργείς, τόσο περισσότερο πάθος θα εμφυσήσεις στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι". Η διαπίστωσή του δεν θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής και ειλικρινής, ενώ η συμβουλή του ήταν να βρούμε το πάθος μας για να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά.

 

Εν κατακλείδι, ο κύριος Panay στην ομιλία του ανέφερε πως "δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνούμε από που προήρθαμε αλλά και πως φτάσαμε εκεί που είμαστε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βρούμε το πάθος μας. Κάτι που χρειάζεται να πράξουμε."

 

Ο κύριος Panay, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον οποίο συζήτησαν για τη Τεχνολογία και Ψηφιακή αλλαγή, όπως αυτή καθορίζει τον κόσμο μας σήμερα. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον κύριο Panay που δέχτηκε την πρόσκλησή του και το βραβείο, καθώς επίσης και για την σημαντική παρουσία του σε έναν τόσο ανταγωνιστικό και απαιτητικό χώρο, εκπροσωπώντας επάξια την χώρα μας. Με τη σειρά του ο κύριος Panay, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την εκτίμηση και τη διάκριση αυτή, ενώ επανέλαβε την αφοσίωσή του στην χώρα και τις αρχές της, οι οποίες τον καθοδηγούν και συνοδεύουν.

 

Ο κύριος Panay, επισκέφτηκε και τα γραφεία της Microsoft Κύπρου. Μίλησε με το προσωπικό που στελεχώνει την εταιρεία στην Κύπρο και απάντησε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που μπορεί να είχαν.

 

Who Is Who

 

Ο Panos Panay ηγείται του οράματος και της στρατηγικής της εταιρείας για συσκευές, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη, την εφοδιαστική αλυσίδα και την κατασκευή όλων των συσκευών της Microsoft. Από το Surface στο Xbox και το HoloLens, η ομάδα του συνδυάζει την τέχνη, την επιστήμη και τη δεξιοτεχνία για να δημιουργήσει προϊόντα που διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι άνθρωποι, δημιουργούν και μαθαίνουν.

 

Από τότε που έγινε μέλος της Microsoft το 2004, ο Panay έχει γίνει γνωστός ως δημιουργικός οραματιστής στην ανάπτυξη προϊόντων. Πιστεύει ότι οι σπουδαίοι άνθρωποι κάνουν μεγάλα προϊόντα, καθιστώντας τον περήφανο να ηγείται μιας απίστευτης ομάδας που παραδίδει προϊόντα που σπάζουν τα υφιστάμενα όρια. Ο Panay θεωρεί τη δημιουργία του Surface ως σημείο σταθμό στην καριέρα του και μια εμπειρία που συνεχίζει να τον εμπνέει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του για να δημιουργήσει νέες κατηγορίες συσκευών που θα βοηθήσουν τους πελάτες της Microsoft να αλλάξουν τον κόσμο.

 

Πριν από την Microsoft, ο Panay ηγείτο ομάδας που ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη πληκτρολογίων, ομιλητών και ηλεκτρομηχανικών συσκευών στην NMB Technologies.

 

Είναι κάτοχος bachelor’s degree στην επιστήμη από το Cal State Northridge και MBA από το Pepperdine University. Είναι σύζυγος και πατέρας τεσσάρων. Μετακόμισε μαζί με την οικογένεια του πριν από 13 χρόνια από το Λος Άντζελες στο Σιάτλ.

 

Πηγή: impossible.works

Facebook

FOLLOW US ON
SOCIAL NETWORKS

     Facebook