StudyCyprus
Search

 

FOLLOW US ON
SOCIAL NETWORKS

     Facebook

Οι καλύτερες εταιρείες του κόσμου για όσους μόλις πήραν το πτυχίο τους

Οι καλύτερες εταιρείες του κόσμου για όσους μόλις πήραν το πτυχίο τους

05/07/2017

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες εργασίας σε αποφοίτους πανεπιστημίων.

Το Universum, ο παγκόσμιος ηγέτης στην Εμπορική Επωνυμία, πρόσφατα κυκλοφόρησε τη λίστα με τις επιχειρήσεις που θεωρούνται κατάλληλα και κορυφαία για τους απόφοιτους πανεπιστημίων για τη φετινή χρονιά.

 

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Google, η οποία προσφέρει σημαντικά προνόμια στους νέους και μη εργαζόμενούς της. Δείτε παρακάτω τις πρώτες δέκα εταιρείες της κατάταξης:

 

10. JP MORGAN

 

Η JPMorgan έχει στόχο να προσελκύσει ποικίλους υπαλλήλους, ενώ οι προσπάθειές της για στρατολόγηση ξεκινούν πριν ακόμη οι φοιτητές λάβουν το πτυχίο τους.

 

9. KPMG

 

Θέλετε να επιταχύνετε την καριέρα σας και να λαμβάνετε μεγάλο μισθό; Εάν έχετε τα απαραίτητα εφόδια, σύμφωνα με την KPMG, η εταιρεία είναι βέβαιο ότι θα σας ευχαριστήσει με μία γενναιόδωρη αμοιβή.

 

8. L'ORÉAL

 

Η L’Oréal υποστηρίζει ότι ακόμα και οι νέοι μπορούν να ηγηθούν. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί ο Jean-Paul Agon, ο οποίος ξεκίνησε ως ασκούμενος το 1978 και πέρασε όλη την καριέρα του στην εταιρεία καλλυντικών και ομορφιάς.

 

7. MICROSOFT

 

Η Microsoft δεν ψάχνει για τους λεγόμενους know-it-alls απόφοιτους. Αντίθετα, θέλει εργαζόμενους που ξέρουν πώς να μάθουν. «Προφανώς αναζητούμε πολύ συγκεκριμένες δεξιότητες από τους φοιτητές», υποστηρίζει ο Chuck Edward, επικεφαλής παγκόσμιας απόκτησης ταλέντων της εταιρείας.

 

6. DELOITTE

 

Εκτός από τις βασικές αποδοχές, η Deloitte προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών με προνόμια που περιλαμβάνουν συνδρομή σε γυμναστήριο και οικογενειακές άδειες.

 

5. PWC

 

Η PwC επιθυμεί να μάθει από τους millenial εργαζόμενούς της, ενώ γνωρίζει ότι οι ίδιοι εκτιμούν το χρόνο τους και εκτός δουλειάς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα σχέδιο ευελιξίας που προσαρμόζει τις προσωπικές προτεραιότητες των στελεχών της. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να διαπραγματευτούν για τις ημέρες εργασίας στο σπίτι, τις ώρες εργασίας και να προγραμματίσουν άνετα τον προσωπικό του χρόνο.

 

4. ERNST AND YOUNG

 

Η λογιστική εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο 200.000 αποφοίτων ανά τον κόσμο που μοιράζονται τη σοφία, την εμπειρία και – το σημαντικότερο – τις επαφές τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, όπου και να είναι.

 

3. APPLE

 

Αν αναρωτιέστε τι αναζητά η Apple από τους νέους απόφοιτους, πηγαίνετε κατευθείαν στην κορυφή: «Μετρήστε την επίδρασή σας στην ανθρωπότητα και στις ζωές που “αγγίζετε”». Αυτό ήταν το μήνυμα του CEO Τιμ Κουκ στην τάξη του MIT του 2017 κατά τη διάρκεια της διάλεξής του. Η τεχνολογία είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, αλλά είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτή έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία, σύμφωνα με τον Κουκ.

 

2. GOLDMAN SACHS

 

Τώρα που έχετε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, ήρθε η ώρα να κερδίσετε ένα πτυχίο και από το Goldman Sachs University. Με περισσότερα από 4.000 μαθήματα, το πρόγραμμα κατάρτισης της επενδυτικής τράπεζας βοηθά τους νέους εργαζόμενους να δημιουργήσουν εξατομικευμένους οδικούς χάρτες για τη σταδιοδρομία τους.

 

1. GOOGLE

 

Μόλις προσληφθείτε, θα έχετε την ευκαιρία να δεχθείτε τα προνόμια της τεχνολογικής εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, η Google παρέχει στους εργαζόμενούς της δωρεάν φαγητό στο χώρο εργασίας και «δωμάτια» ύπνου και μασάζ. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να συνεχίσετε να μαθαίνετε. «Μπορείτε να θέλετε να ξεκινήσετε συνεδρίες εκμάθησης κώδικα ή ακόμα και να μάθετε να παίζετε κιθάρα και εμείς θα σας υποστηρίξουμε για να κάνουμε αυτό αγαπάτε», υποστηρίζει η εταιρεία.

 

Πηγή: fortunegreece

Facebook

FOLLOW US ON
SOCIAL NETWORKS

     Facebook