StudyCyprus
Search

 

FOLLOW US ON
SOCIAL NETWORKS

     Facebook

Αυτά είναι τα 14 καλύτερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη για μια επικερδή καριέρα στο χώρο της οικονομίας

Ψάχνεις για Κλάδους Σπουδών στην Κύπρο;

 
 

Με τη Μηχανή Αναζήτησης Κλάδων σπουδών της StudyCyprus.eu μπορείς να ψάξεις και να συγκρίνεις τα πτυχία που προσφέρουν τα πανεπιστήμια της Κύπρου.

 

Περιγραφές Επαγγελμάτων

 
 

Τι γνωρίζεις για το επάγγελμα που θέλεις να ακολουθήσεις;

Δοκίμασε τον Οδηγό Επαγγελμάτων της StudyCyprus.eu και μάθε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά, το μέλλον των επαγγελμάτων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

 

Like our Facebook Page

 
Αυτά είναι τα 14 καλύτερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη για μια επικερδή καριέρα στο χώρο της οικονομίας

Στην Αγγλία τα πέντε κορυφαία

Οι σπουδές στη λογιστική και στα οικονομικά μπορεί να μην είναι ο πιο συναρπαστικός τρόπος να περάσετε τα φοιτητικά σας χρόνια, με πολλούς φοιτητές να αντιμετωπίζουν τις σπουδές στις επιχειρήσεις ως ένα τρόπο εξασφάλισης υψηλά αμειβόμενων εργασιών.

Κάθε χρόνο η εκπαιδευτική εταιρεία QS παράγει μια περιεκτική αξιολόγηση των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο. Η τελευταία αξιολόγηση, που έγινε το Μάρτιο, περιλαμβάνει ενδιαφέροντα δεδομένα για το ποια πανεπιστήμια παρέχουν την καλύτερη εκπαίδευση στη σφαίρα της λογιστικής και των οικονομικών.

 

13. University of Edinburgh: ως πόλη, το Εδιμβούργο, δημιούργησε κάποιους από τους σπουδαιότερους χρηματικούς στοχαστές, όπως ο Adam Smith, ο πατέρας των μοντέρνων οικονομικών. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως τα πτυχία Λογιστικής και Οικονομικών του πανεπιστημίου είναι ανάμεσα στα καλύτερα στην Ευρώπη. Ο Sir David Tweedie, μέλος του Accounting Hall of Fame, είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου.

 

13. University of Amsterdam: τα πτυχία Λογιστικής και Οικονομικών του Άμστερνταμ είναι τα δεύτερα καλύτερα στην Ολλανδία, σύμφωνα με την QS. Αξιοσημείωτοι απόφοιτοι του πανεπιστημίου είναι διάφοροι Ολλανδοί και Βέλγοι πρωθυπουργοί, καθώς κι ο πρώην Ολλανδός υπουργός οικονομικών  Wim Duisenberg.

 

12. Imperial College London: είναι πιθανόν το πιο φημισμένο για τα πτυχία του σε τομείς Φυσικής και Μηχανικής, αλλά τα πτυχία του στη Λογιστική και στα Οικονομικά είναι εξίσου καλά.

 

11. Erasmus University Rotterdam: είναι το καλύτερο για Λογιστική και Οικονομικά στην Ολλανδία. Είναι το σπίτι του Tinbergen Institute, που πήρε το όνομά του από τον βραβευμένο με Νόμπελ το 1969 Jan Tinbergen.

 

10. University of Warwick: είναι ένα αρκετά καλό μέρος για σπουδές, ενώ η Σχολή επιχειρήσεων του μετρά πολλούς γνωστούς απόφοιτους οικονομικών, όπως ο πρώην αρχηγός του IMF European, Reza Moghadam, και ο CFO της Rolls-Royce, David Smith.

 

09. Copenhagen Business School: με μεγάλη διαφορά η καλύτερη πηγή στη Δανία για πτυχία Λογιστικής και Οικονομικών. Παγκόσμια βρίσκεται στη 13η θέση για τα πτυχία Διοίκησης επιχειρήσεων, σύμφωνα πάντα με την QS.

 

08. HEC Paris School of Management: βρίσκεται στα Νότια προάστια του Παρισιού, και είναι το δεύτερο υψηλά βαθμολογημένο σε αυτό το πεδίο. Πήρε ψηλή αξιολόγηση για τη φήμη που έχει στους ακαδημαϊκούς αλλά και για όλους τους εργαζόμενους. 

 

07. Università Commerciale Luigi Bocconi: επισήμως το καλύτερο στην Ιταλία για σπουδές στη Λογιστική και στα Οικονομικά. Βρίσκεται στο Μιλάνο κι έχει απόφοιτους τον πρώην Πρωθυπουργό της Ιταλίας Mario Monti, καθηγητές του Χάρβαρντ, και CEOs σε μεγάλες Ιταλικές εταιρείες.

 

06. INSEAD: το καλύτερο πανεπιστήμιο στη Γαλλία για τα πτυχία Οικονομικών του, έχει επίσης πανεπιστημιουπόλεις σεΣιγκαπούρη και Άμπου Ντάμπι, αλλά είναι το  Fontainebleau που κάνει τη διαφορά.

 

05. University of Manchester: καθένα από τα πέντε κορυφαία πανεπιστήμια για οικονομικά στην Ευρώπη βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το συγκεκριμένο να βρίσκεται στην Πέμπτη θέση.

 

04. London Business School: ως αποκλειστικά εστιασμένο σε μεταπτυχιακές σπουδές, δεν προκαλεί έκπληξη η υψηλή βαθμολογία του στη Λογιστική και στα Οικονομικά. Γνωστοί απόφοιτοι είναι ο πρώην CEO της HSBC Dyfrig John και οι CEOs πολλών άλλων εταιρειών.

 

03. University of Cambridge: τα πτυχία του στα Οικονομικά είναι τα τρίτα καλύτερα στη Βρετανία και στην Ευρώπη. Έχει σχεδόν τέλειο σκορ στις διαδόσεις των υπαλλήλων.

 

02. University of Oxford: το συγκεκριμένο έχει τέλειο σκορ στη φήμη του προσωπικού και πολύ υψηλό σε αυτή των ακαδημαικών. Δεν είναι τυχαίο που κερδίζει τη μάχη απέναντι στο Cambridge όσον αφορά τα Οικονομικά.

 

01. London School of Economics and Political Science: βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης όσον αφορά τη Λογιστική και τα Οικονομικά, σύμφωνα πάντα με την QS. Κάθε χρόνο, χιλιάδες απόφοιτοι προσλαμβάνονται σε κάποιες από τις πιο γνωστές φίρμες Λογιστικής στον κόσμο, όπως οι Deloitte, EY, και KPMG.

 

Πηγή: http://uk.businessinsider.com/qs-rankings-best-universities-in-europe-to-study-finance-and-accounting-2016-3

Facebook

FOLLOW US ON
SOCIAL NETWORKS

     Facebook